3e verwendag

25-01-2016 20:47

Op 23 januari 2016 hebben we voor de 3e maal een verwendag georganiseerd voor alle patiënten die op dat moment in de Daniel den Hoed verbleven.  70 patiënten hebben genoten van een verwenmoment, van een massage, pedicure of knipbeurt. Daarnaast kreeg iedere patiënt een mooie goodybag. Ook hebben de patiënten kennis gemaakt met Oncologisch brood, dit is beschikbaar gesteld door het Vlaamsch broodhuys. Het personeel op de afdelingen zijn wij natuurlijk niet vergeten, zij werden verrast met een lekkere taart voor bij de koffie. Dit als dank voor hun inzet. Deze dag is mede mogelijk gemaakt door: Kringloop winkel Reeuwijk, de
schoonheidsspecialisten en vrijwilligers van de Daniel den Hoed, haarstudio F&T, Algemeen Dagblad, Rituals Erasmus MC, Banketbakkerij v.d  Vrande, Vlaamsch broodhuys en The Big Apple. Op 8 oktober organiseren wij de 4de verwendag, dit is tevens de dag van de Palliatieve zorg wereldwijd.

Voordat de verwendag begon hebben wij nog een mooie cheque overhandigd aan Netta Michilsen ter waarde van € 10.300,00 voor  de verwenzorg aan bed. Door dit bedrag is de verwenzorg voor het hele jaar 2016 gerealiseerd. Dit bedrag is mede tot stand gekomen door de statiegeldboxen die bij Albert Heijn Roterdam hebben gestaan, de 4 daagse sponsorloop en particuliere giften.


Doorzoek de website

Contact

Stichting Speranza Anthonius de Bruijnhof 7
3151 ME Hoek van Holland
Mark van der Sluijs
0174-387510

WILT U ONS ONDERSTEUNEN?

Dan kunt u uw gift overmaken op: 

 

                  

 

 

Steun ons kostenloos!