Evenementenbureau Lef! organiseert een sportevenement SWEATPANTS

26-03-2015 20:34

Vijf dames (Cherida Klunder, Liza de Jonge, Marrianne van Belle, Bansi Joshi en Nienke Groen),  van de Hogeschool Rotterdam, opleiding communicatie, gaan als schoolopdracht een sportevenement voor Speranza organiseren. Het sportevenement zal de titel dragen:
"sweatpants"  en heeft als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor aanschaf van een playstation, spellen en een TV voor de mannen die met teelbalkanker op afdeling B0 liggen van Daniel den Hoed Kankerinstituut.

Totaal zullen er 2 lessen gegeven gaan worden, BodyCombat en Zumba, naast deze lessen zal er ook een loterij gehouden worden. Het evenement zal op een donderdag in juni worden gehouden. De exacte datum,  tijd, inschrijving ed volgen tzt.

Wij zijn erg blij en trots met dit initiatief. Wij wensen de dames veel succes en plezier bij het organiseren van dit evenement.