opbrengst ladies night creativ event

19-01-2016 21:06

Dinsdagavond 5 januari was het " Ladies Night van Creativ Event". Dit werd georganiseerd door 4 studenten van De Hogeschool Rotterdam. Tamara, Duyga, Kiara en Amber hebben alles uit de kast getrokken om een zo goed mogelijk resultaat te halen. Het eindresultaat is ruim € 1500,-. Wij hebben hier een Playstation4 met een aantal spellen van gekocht, deze zullen beschikbaar zijn voor de mannen op afdeling B0 van Daniel den Hoed. Daarnaast wordt er € 1000,- gereserveerd voor de verwendag op 8 oktober 2016. Vandaag hebben de 4 dames, de kado's  en de cheque overhandigd aan Wesley en Annette van Daniel den Hoed.
Dames enorm bedankt voor jullie geweldige inzet en gefeliciteerd met dit mooie bedrag. Daarnaast willen wij ook alle sponsoren, vrijwilligers en bezoekers bedanken voor hun bijdragen en inzet.