realisatie 4e kwartaal schoonheidsbehandelingen

23-09-2013 20:34

Wij hebben goed nieuws...... het 4e kwartaal schoonheidsbehandelingen is gerealiseerd!

Mede dankzij een mooie gift van het bruidspaar Mak is het totaal bedrag van € 3500,- behaald. Wilco en Marja Mak hebben tijdens hun huwelijksdag voor Stichting Speranza geld opgehaald. Gisteren hebben zij ons een envelop overhandigd met een mooi bedrag. Bedankt voor dit laatse zetje!

Als bestuur zijn wij enorm trots dat wij in korte tijd door diverse acties en donaties dit bedrag hebben ingezameld. Langs deze weg willen wij iedereen die hierin zijn/haar bijdrage heeft geleverd enorm bedanken. Zonder deze steun, ideeën en donaties was het ons niet gelukt. Eind oktober zullen wij als bestuur het bedrag op een ludieke wijze aan de medewerkers van de palliatieve afdeling van Daniel den Hoed overhandigen.

Stichting Speranza, omdat het al moeilijk genoeg is!