Speranza goede doel van de maand bij Goededoelshop

23-07-2015 15:38

Wij hebben super goed nieuws gekregen.......
Stichting Speranza is in de maand augustus hét goede doel van de maand bij de
goededoelshop. Dit betekend dat wij naast de vaste donaties ook de anonieme
donaties zullen krijgen.

Onze vraag is, als je iets online besteld bij 1 van de vele webshops, denk aan: Zalando, Bol.com, Bruna, Booking.com, Bijenkorf, Hema, V&D, Douglas, Centerpars etc.

Wil je dit dan doen via de weblink www.goededoelshop.nl.

Je hoeft slechts 1 keer een account aan te maken met je mailadres, wachtwoord en Speranza als goede doel aanvinken. Daarna kun je naar de webshop van je keuze gaan en shoppen zoals je gewend bent. Het kost je niks extra's, maar levert Speranza euro's op (vanuit de webwinkel wordt een kleine vergoeding van hun bonus aan het goededoel uitgekeerd.)

Let op iedere keer als je online shopt: eerst naar www.goededoelshop.nl en  inloggen met mailadres en wachtwoord en dan naar de webwinkel.  Uiteraard kan na augustus ook op deze manier geshopt worden, maar de maand augustus  krijgen wij extra exposure!

Alvast bedankt! Bob, Mark en Carole van der Sluijs