Uitreiking cheque t.b.v. schoonheidsbehandelingen

02-07-2013 18:08

Vanmiddag hebben wij als bestuur een cheque overhandigd aan Netta Michilsen van de Daniel den Hoed kliniek. Netta begeleidt binnen de Daniel den Hoed kliniek de schoonheidsbehandelingen voor de patiĆ«nten.

Deze gift hebben wij gekregen van het Dr. C.J. Vaillantfonds. Door deze gift zijn de schoonheidsbehandelingen in het 3e kwartaal van 2013 verzekerd. Wij zijn hier enorm blij mee.

Als bestuur zijn wij nu druk bezig om ook het 4e kwartaal mogelijk te maken. Door de sponsorloop zijn wij al een eind op weg. Daarnaast zijn wij met een aantal supermarkten bezig om statiegeldboxen te plaatsen. Mocht het 4e kwartaal niet lukken, zullen wij gaan voor het 1e kwartaal van 2014 .

Namens het bestuur van Stichting Speranza, het personeel en hun patiĆ«nten van de Palliatieve afdeling van Daniel de Hoed, danken wij het Dr. C.J. Vaillantfonds voor de mooie gift.

Stichting Speranza, omdat het al moeilijk genoeg is.